dating

milf sjort een pik smeert haar buik..

Middag dutje Tienerchick beleeft een superorgasme

0

Je ogen vallen dicht en je dommelt weg. Even soezen, tukken of een uiltje knappen: rond een uur of twee klinkt deze bezigheid je als muziek in.
Het gegeven dat bejaarden vaker hun ogen even sluiten voor een dutje na de lunch dan jongeren moet bijgesteld worden. Uit onderzoek blijkt.
Geef toe: stiekem vinden we het toch allemaal fijn om gewoon midden op de dag heel even onze ogen te sluiten? Hoewel vaak wordt beweerd. Twintig minuten is al genoeg om even bij te tanken en je minder slaperig te voelen. Hij toont namelijk aan dat wie overdag langer dan een uur slaapt, net meer kans heeft om vroegtijdig te overlijden. Dan is dat hét perfecte excuus voor een schoonheidsslaapje. Ook toonde zijn studie aan dat het risico op vroeg overlijden toenam naarmate de duur van de middagdutjes toenam. Hoe zit het nu echt met. Dat je middelen hebt tegen snurken en manieren om lekker in slaap te vallen? Er komen mondjesmaat steeds meer bedrijven die de mogelijkheid aan het personeel bieden om een power-nap te nemen.